ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Αυστρία «μπλόκαρε» το 12ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Η Βιέννη απαιτεί από το Κίεβο να διαγράψει την τράπεζα της Αυστρίας Raiffeisen Bank από τον ουκρανικό κατάλογο των «χορηγών του πολέμου»

Η Αυστρία «μπλόκαρε» το 12ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Η εφημερίδα EUobserver, ανέφερε πως η Αυστρία «μπλόκαρε» το 12ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας την παραμονή της συνόδου κορυφής της Ένωσης, ενώ παράλληλα, δεν έχει ακόμη άρει τις ενστάσεις της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Βιέννη απαιτεί από το Κίεβο να διαγράψει την τράπεζα της Αυστρίας Raiffeisen Bank από τον ουκρανικό κατάλογο των «χορηγών του πολέμου».

Νωρίτερα, σε παρόμοια κίνηση η Ουγγαρία εξασφάλισε ότι η τράπεζα OTP Bank έχει αφαιρεθεί από αυτή τη λίστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ της 14ης Δεκεμβρίου, οι ηγέτες της ΕΕ δήλωσαν ότι «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο χαιρετίζει την έγκριση του 12ου πακέτου κυρώσεων», το οποίο όμως δεν είχε εγκριθεί επίσημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.