ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση: «Ελπίζουμε να αποφύγουμε τη χρήση πυρηνικών, αλλά μη δοκιμάζετε την υπομονή μας»

Η Μαρία Ζαχάροβα προειδοποίησε πως κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητα της Ρωσίας

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση: «Ελπίζουμε να αποφύγουμε τη χρήση πυρηνικών, αλλά μη δοκιμάζετε την υπομονή μας»

Σαφή προειδοποίηση προς τη Δύση έστειλε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα λέγοντας πως δεν πρέπει να δοκιμάσουν την υπομονή της Ρωσίας όσον αφορά τα πυρηνικά.

«Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να ακολουθήσει τον δρόμο της πυρηνικής κλιμάκωσης στην αντιπαράθεσή της με τη Δύση για την Ουκρανία, αλλά δεν πρέπει να δοκιμάσουν την υπομονή της», δήλωσε η Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης.

Τα σχόλιά της ακολουθούν μια σειρά προειδοποιήσεων από ανώτερους Ρώσους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι η δυτική στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία αυξάνει τους κινδύνους μιας καταστροφικής πυρηνικής σύγκρουσης.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την εξέλιξη των γεγονότων σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο, αλλά όχι με το κόστος της παραβίασης των ζωτικών συμφερόντων μας», συνέχισε σε προειδοποιητικό τόνο η Ζαχάροβα σύμφωνα με το Reuters.

«Δεν συνιστώ σε κανέναν να αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητά μας και να τη δοκιμάσει στην πράξη», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζουν [οι ΗΠΑ] να παραβιάζουν σκόπιμα τα θεμελιώδη συμφέροντά μας, να δημιουργούν σκόπιμα κινδύνους και να αυξάνουν τα διακυβεύματα στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία…», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.