ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Σουηδία ανοικτή στο ενδεχόμενο να στείλει Leopard στην Ουκρανία σύμφωνα με τον ΥΠΑΜ της χώρας

Η χώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμη ένα πακέτο βοήθειας προς το Κίεβο

Η Σουηδία ανοικτή στο ενδεχόμενο να στείλει Leopard στην Ουκρανία σύμφωνα με τον ΥΠΑΜ της χώρας

Ο Σουηδός υπουργός Άμυνας Παλ Γιόνσον δήλωσε ότι η Σουηδία είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να στείλει κάποια από τα άρματα μάχης της Leopard στην Ουκρανία, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμη ένα πακέτο βοήθειας προς το Κίεβο.

Στρατιωτική βοήθεια Σουηδίας σε Ουκρανία

Η Σουηδία έχει προσφέρει διάφορα πακέτα στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία μετά την επέμβαση στη χώρα της Ρωσίας. Το πιο πρόσφατο πακέτο περιλαμβάνει τεθωρακισμένα οχήματα του πεζικού, τα οποία ο Γιόνσον δήλωσε στο πρακτορείο ότι θα είναι η βασική συνεισφορά της Στοκχόλμης προς το Κίεβο σε ό,τι αφορά τον χερσαίο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Επίσης η Σουηδία ετοιμάζεται να στείλει στην Ουκρανία το προηγμένο σύστημα πυροβολικού Archer, ενώ αυξάνεται η στήριξη μεταξύ των Σουηδών βουλευτών για την παροχή στην εμπόλεμη χώρα κάποιων από τα 120 άρματα μάχης Leopard που διαθέτει η χώρα.

«Είμαστε ανοικτοί σε αυτό το ενδεχόμενο και βρισκόμαστε σε στενό διάλογο κυρίως με τη Γερμανία για το θέμα», επεσήμανε ο Γιόνσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.