ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου

Έπεσε στη θάλασσα, έξω από την αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Ιαπωνίας

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου

Το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap που επικαλείται το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας στη Σεούλ, ανέφερε πως η Βόρεια Κορέα, εκτόξευσε πριν από λίγη ώρα, έναν βαλλιστικό πύραυλο προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Την εκτόξευση επιβεβαίωσε το ιαπωνικό υπουργείο Άμυνας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NHK μεταδίδει πως ο πύραυλος έπεσε στη θάλασσα, έξω από την αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Ιαπωνίας.

Η νέα πυραυλική δοκιμή έγινε λίγες ημέρες αφότου η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων, στον απόηχο του ελλιμενισμού στη Νότια Κορέα ενός αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Σεούλ προειδοποίησε πως ενδεχόμενη επίθεση με πυρηνικά όπλα θα προκαλούσε αντίποινα που θα σήμαιναν το «τέλος» του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.