ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ιαπωνία: Προειδοποίηση για χρήση αντιβαλλιστικών πυραύλων λόγω εκτόξευσης από τη Βόρεια Κορέα

Εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ για την ευρύτερη περιοχή της Fukuoka

Ιαπωνία: Προειδοποίηση για χρήση αντιβαλλιστικών πυραύλων λόγω εκτόξευσης από τη Βόρεια Κορέα

Η Ιαπωνία εξέδωσε προειδοποίηση για τον εναέριο χώρο της λόγω της πιθανής εκτόξευσης αντιβαλλιστικών πυραύλων, προκειμένου να αναχαιτίσει έναν πύραυλο που θα εκτοξευθεί από τη Βόρεια Κορέα.

Η Ιαπωνική Υπηρεσία Αυτοάμυνας έχει θέσει σε ετοιμότητα πυραυλικά συστήματα αναχαίτισης σε τέσσερα σημεία: Naha-Shi, Miyakojima, Ishigakijima και Yonagunijima.

Η NOTAM αναφέρει ότι όλα τα αεροσκάφη που προτίθενται να πετάξουν στον εναέριο χώρο της Fukuoka πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω της πιθανότητας εκτόξευσης αντιβαλλιστικών πυραύλων.

Η προειδοποίηση αφορά τον εναέριο χώρο στις εξής συντεταγμένες:

NAHA-SHI: 261219N 1273929E
MIYAKOJIMA: 244602N 1251930E
ISHIGAKIJIMA: 244201N 1241121E
YONAGUNIJIMA: 242638N 1225716E

Οι αρχές καλούν όλους τους χειριστές αεροσκαφών να αποφύγουν τις παραπάνω περιοχές από τις 26 Μαΐου έως τις 25 Αυγούστου 2024, καθώς υπάρχει πιθανότητα εκτόξευσης αντιβαλλιστικών πυραύλων για την καταστροφή αντικειμένου που θα εκτοξευθεί από τη Βόρεια Κορέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιαπωνική Υπηρεσία Αυτοάμυνας τονίζει ότι όλες οι πτήσεις θα πρέπει να συντονίζονται εκ των προτέρων με τις Ιαπωνικές Αρχές Άμυνας και να είναι έτοιμες να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.