ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: 11 νεκροί και 174 τραυματίες από την έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Κάθε οικογένεια νεκρού θα λάβει αποζημίωση 200.000 ρουπίες (2.230 ευρώ)

Ινδία: 11 νεκροί και 174 τραυματίες από την έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων

Η έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο κρατίδιο Μαντία Πραντές της κεντρικής Ινδίας είχε ως αποτέλεσμα 11 άνθρωποι να τραυματιστούν και 174 να τραυματιστούν. 

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο και να εντοπίσουν επιζώντες που εγκλωβίστηκαν κάτω από τα ερείπια.

Τοπικός αξιωματούχος είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι τουλάχιστον 174 άνθρωποι διασώθηκαν και πολλοί εξ αυτών διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι της περιοχής Χάρντα, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, αφηγήθηκαν σε ινδικά μέσα ενημέρωσης τη στιγμή της έκρηξης που «θύμισε ισχυρό σεισμό». «Όταν έγινε η έκρηξη, η γη σείστηκε και το ποδήλατό μου τραντάχτηκε. Σωριάστηκα στο έδαφος και έπεσαν πάνω μου πέτρες», είπε στο ANI ο Μοχάμεντ Τζαβέντ Ανσάρι από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάθε οικογένεια νεκρού θα λάβει αποζημίωση 200.000 ρουπίες (2.230 ευρώ) από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας και επιπλέον 400.000 ρουπίες (4.460 ευρώ) από τις Αρχές του κρατιδίου Μαντία Πραντές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.