ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ινδία: Πάνω από 50 τραυματίες σε συγκρούσεις φοιτητών με αστυνομικούς στο Μανιπούρ (βίντεο)

Αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και γκλομπ για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος

Ινδία: Πάνω από 50 τραυματίες σε συγκρούσεις φοιτητών με αστυνομικούς στο Μανιπούρ (βίντεο)

Πάνω από 50 διαδηλωτές φοιτητές τραυματίστηκαν χθες Τρίτη (26/9) σε συγκρούσεις με αστυνομικούς στο κρατίδιο Μανιπούρ, στο βορειοανατολικό άκρο της Ινδίας.

Εκατοντάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην πόλη Ιμπχάλ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων ενός 20χρονου και μιας 17χρονης.

Αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και γκλομπ για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Δεκάδες διαδηλωτές τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με αναφορές.

Τα ίχνη των δύο φοιτητών είχαν χαθεί πριν από περίπου τρεις μήνες. Χθες Τρίτη, σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες που έδειχναν τα πτώματα των άτυχων νέων. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο 20χρονος και η 17χρονη διακρίνονται καθισμένοι στο έδαφος, ενώ πίσω τους στέκονται ένοπλοι.

Οι αρχές του κρατιδίου Μανιπούρ απηύθυναν έκκληση για αυτοσυγκράτηση στους κατοίκους, υπογραμμίζοντας πως θα διαλευκάνουν το στυγερό έγκλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.