Ινδονησία: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες μετά από κατάρρευση μίνι μάρκετ (βίντεο)

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες στα ερείπια για την ανεύρεση επιζώντων

Ινδονησία: Ένας νεκρός και έξι τραυματίες μετά από κατάρρευση μίνι μάρκετ (βίντεο)

Ένα μίνι μάρκετ κατέρρευσε σήμερα στην περιοχή Μπαντζάρ της επαρχίας του Καλιμαντάν στην Ινδονησία, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να καταπλακωθούν από τα ερείπια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Μονάδας Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης που έσπευσε στο σημείο, ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός και εκτιμάται ότι πολλοί άλλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα.

Όπως δήλωσε ο διασώστης Άμρι Ζούνα στο πρακτορείο Xinhua, το διώροφο κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 4.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) την ώρα που αρκετοί έκαναν τα ψώνια τους. «Μπορεί να είναι πολλοί άνθρωποι κάτω από τα ερείπια. Μέχρι στιγμής, έχουμε ανασύρει έναν νεκρό και έξι τραυματισμένους επιζώντες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες στα ερείπια, αλλά όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων λιγοστεύουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.