ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε γυναίκα και αναζητούσε στο Instagram πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα

Το έβαλε στα πόδια ο 16χρονος στη θέα των αστυνομικών

ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε γυναίκα και αναζητούσε στο Instagram πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα

Στη σύλληψη ενός 16χρονου αγοριού προχώρησε η αστυνομία στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, που φέρεται να σκότωσε ένα κορίτσι και να αναζήτησε μέσω Instagram τρόπο για να ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από κάποιους γονείς, όταν η κόρη τους είχε μια συνομιλία μέσω βίντεο στο Instagram με έναν 16χρονο τον οποίο γνώριζε ο οποίος της αποκάλυψε ότι μόλις είχε σκοτώσει κάποιον.

Σύμφωνα με την New York Post, ο 16χρονος ταυτοποιήθηκε ως Τζόσουα Κούπερ, ενώ στο βίντεο, ο ανήλικος έδειξε τα πόδια ενός αιμόφυρτου ατόμου, πριν ζητήσει βοήθεια για το πτώμα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο Κούπερ ζούσε στο πάρκο του Bensalem και οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το σπίτι του.

Το έβαλε στα πόδια ο 16χρονος στη θέα των αστυνομικών
Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, το ανήλικο αγόρι βγήκε τρέχοντας από το πίσω μέρος του τροχόσπιτου ενώ εντός του οχήματος, είδαν μια νεκρή κοπέλα στο μπάνιο με τραύμα από σφαίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 16χρονου και λίγο αργότερα τον συνέλαβαν. Στον Τζόσουα Κούπερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κατοχή όπλων και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.