ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ανήλικος έβγαλε όπλο σε παραλία γεμάτη κόσμο (βίντεο)

Συνελήφθη και θα δικαστεί ως ενήλικος

ΗΠΑ: Ανήλικος έβγαλε όπλο σε παραλία γεμάτη κόσμο (βίντεο)

Τον τρόμο σε πολυσύχναστη παραλία των ΗΠΑ σκόρπισε ένας 16χρονος όταν έβγαλε όπλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ο ανήλικος συνελήφθη και θα δικαστεί ως ενήλικος.

Όπως μεταδίδει το CBS News, οι βοηθοί του γραφείου του σερίφη της κομητείας Volusia περιπολούσαν στην παραλία New Smyrna γύρω στις 3:45 μ.μ. της περασμένης Πέμπτης, όταν άκουσαν το πλήθος να ουρλιάζει και κάποιον να φωνάζει «Έχει όπλο!».

Στο βίντεο από κάμερα σώματος που εξασφάλισε το WKMG, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 16χρονο Felixander Solis-Guzman να κραδαίνει ένα όπλο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τράβηξαν τα όπλα τους και πλησίασαν τον έφηβο, διατάσσοντας τον να πετάξει το όπλο του.

Όταν ο δράστης είδε τους αστυνομικούς, κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα, όπου πέταξε το όπλο του και μια μαύρη τσάντα στο νερό πριν παραδοθεί. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τόσο το όπλο όσο και η τσάντα ανακτήθηκαν. Η τσάντα περιείχε 20 μικρές πλαστικές σακούλες γεμάτες με μαριχουάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Solis-Guzman αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή διάφορες κατηγορίες, μεταξύ άλλων παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, αντίσταση κατά των Αρχών, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και επίθεση σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.