ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Αστυνομικός τραυματίζει θανάσιμα δράστη που σκότωσε δυο συναδέλφους του (βίντεο)

Ο δράστης έριξε πάνω από 80 σφαίρες εναντίον των αστυνομικών πριν πέσει νεκρός

ΗΠΑ: Αστυνομικός τραυματίζει θανάσιμα δράστη που σκότωσε δυο συναδέλφους του (βίντεο)

Τη στιγμή που ένας νεαρός αστυνομικός, τραυματίας και ο ίδιος από πυρά, τραυματίζει θανάσιμα το δράστη που σκότωσε δυο συναδέλφους του στο Μπρίστολ του Κονέκτικατ, έδωσαν οι τοπικές αρχές στη δημοσιότητα.

Ο τραυματίας αστυνομικός φορούσε κάμερα σώματος που κατέγραφε τα γεγονότα.

Στο δραματικό βίντεο της αστυνομίας ακούγονται σφαίρες και μια γυναίκα να ουρλιάζει τρομοκρατημένη, ενώ ο αστυνομικός Άλεκ Ιουράτο, ο οποίος είναι ήδη τραυματισμένος από τον δολοφόνο του αστυνομικού Νίκολας Μπρούτσερ, βρίσκεται έξω από το σπίτι του δράστη, και λαχανιασμένος ζητά απεγνωσμένα ενισχύσεις.

«Πυροβολισμοί, πυροβολισμοί», ακούγεται να λέει ο Ιουράτο στο αστυνομικό κέντρο. «Περισσότερα αυτοκίνητα. Στείλτε τους όλους. Αστυνομικός στο έδαφος, αστυνομικός στο έδαφος», αναφέρει κραυγάζοντας από τον πόνο και λαχανιασμένος στο βίντεο.

Το περιστατικό έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη στις 13 Οκτωβρίου. Δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν θανάσιμα και ένας τρίτος τραυματίστηκε στο Μπρίστολ, περίπου 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Χάρτφορντ, είπε η Πολιτειακή Αστυνομία, ενώ ο τρίτος αστυνομικός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά.


Οι αστυνομικοί που έχασαν τη ζωή τους προέρχονταν από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης του Μπρίστολ, πρόσθεσε η Πολιτειακή Αστυνομία του Κονέκτικατ.

Ο δράστης,  Νίκολας Μπρούτσερ, είχε στήσει καρτέρι στους αστυνομικούς. Άνοιξε πυρ εναντίον τους, αφότου ανέφερε βίαιο οικιακό συμβάν.

Ο δράστης έριξε πάνω από 80 σφαίρες εναντίον των αστυνομικών πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του Ιουράτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Κονέκτικατ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.