ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και τα έκρυψε στην μπανιέρα

Πίστευε πως ήταν δαιμονισμένα

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και τα έκρυψε στην μπανιέρα

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μπρονξ των ΗΠΑ η υπόθεση δολοφονίας δύο μικρών παιδιών, που φέρεται να τα σκότωσε η 22χρονη μητέρα τους.

Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα γυμνή και όντως να συμπεριφέρεται περίεργα καθώς φαίνεται να προσπάθησε να κάψει κάποια πράγματα στην κουζίνα. Μάλιστα, ενώ έκαναν έρευνα στο σπίτι δεν βρήκαν τα άψυχα σώματα των παιδιών τα οποία η νεαρή δράστιδα είχε τοποθετήσει στην μπανιέρα και τα είχε κρύψει κάτω από πολλά ρούχα.

Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που έμελλε να τα ανακαλύψει μαχαιρωμένα στο λαιμό και στο σώμα τους, όταν πήγε αργότερα στο διαμέρισμα! Όπως είπε στην αστυνομία, είχε φύγει από το σπίτι την Παρασκευή μετά από καυγά και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του εκείνη τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη Ντιμόν Φλέμινγκ  είχε εμμονή με τον δαιμονισμό και οι Αρχές ερευνούν αν σκότωσε τα αγόρια της ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών γι’ αυτό το λόγο, ενώ ήταν ύποπτη για ακατάλληλη φροντίδα των παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Φλέμινγκ έχει συλληφθεί, αλλά βρίσκεται υπό ψυχιατρική αξιολόγηση και αναμένει κατηγορίες για τις φρικιαστικές δολοφονίες του ΝτεΣόουν και του μωρού της, Οκτάβιους, στο διαμέρισμα της οικογένειας σε καταφύγιο αστέγων της πόλης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.