ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι αποπλανούσε μαθητή της με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς

Απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για βιασμό, συνουσία με ανήλικο, σεξουαλική επαφή με μαθητή και παράβαση καθήκοντος

ΗΠΑ: Καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι αποπλανούσε μαθητή της με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς

Για αποπλάνηση μαθητή με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς, κατηγορείται μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Στην Λένα Στιουαρτ, 26 ετών, που ήταν καθηγήτρια στο λύκειο Νίξα του Μιζούρι των ΗΠΑ, απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για βιασμό, συνουσία με ανήλικο, σεξουαλική επαφή με μαθητή και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2022. Ο νεαρός ήταν 16 ετών τότε και στο Μιζούρι, η νόμιμη ηλικία συναίνεσης για σεξουαλική πράξη είναι τα 17 έτη.

Το θύμα που αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα ως C V είπε στην αστυνομία ότι η καθηγήτρια Στιούαρτ ήταν επιεικής μαζί του στην τάξη κι ότι δεν χρειαζόταν να κοπιάσει σκληρά για να εξασφαλίσει το «Άριστα».

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται αστυνομικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία ο ανήλικος και η κατηγορούμενη είχαν σεξουαλικές επαφές μέσα σε αυτοκίνητο και στο σπίτι του συντρόφου της καθηγήτριας, αναφέρει το KY3.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει η η κατηγορούμενη καθηγήτρια φέρεται να ασκούσε πίεση, και ο 16χρονος φοβόταν μήπως πάρει κακό βαθμό αν δεν κοιμόταν μαζί της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του ένιωθε άβολα να κάνει σεξ με την καθηγήτριά του.

Η καθηγήτρια όπως έγινε γνωστό απολύθηκε τον περασμένο μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπόψη μας τις κατηγορίες και θα συνεργαστούμε πλήρως με τους ανακριτές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σχολείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.