ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια a la… ελληνικά – New York Post: «Ο Τζ. Σόρος πίσω από τις κινητοποιήσεις»

“Πληρώνει μεγάλα ποσά”

ΗΠΑ: Κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια a la… ελληνικά – New York Post: «Ο Τζ. Σόρος πίσω από τις κινητοποιήσεις»

“Ο Τζορτζ Σόρος και οι σκληροπυρηνικοί αριστεροί συνεργάτες του πληρώνουν ταραξίες που τροφοδοτούν την έκρηξη ριζοσπαστικών διαδηλώσεων κατά του Ισραήλ σε κολέγια σε όλη τη χώρα” αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

Οι διαμαρτυρίες, που ξεκίνησαν όταν φοιτητές κατέλαβαν το γρασίδι της πανεπιστημιούπολης Morningside Heights του Πανεπιστημίου Κολούμπια την περασμένη εβδομάδα, έχουν διαδοθεί πλέον σε όλη τη χώρα.

“Καταυλισμοί έχουν στηθεί απο τους φοιτητές σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Γέιλ, το Μπέρκλεϋ στην Καλιφόρνια, το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο και το Έμορι στη Τζόρτζια — όλα οργανωμένα από παραρτήματα των Φοιτητών για τη Δικαιοσύνη στην Παλαιστίνη (SJP) που χρηματοδοτείται από τον Σόρος — και σε ορισμένα , μαθητές έχουν συγκρουστεί με την αστυνομία.”, αναφέρει πιο συγκεκριμένα η New York Post και προσθέτει λέγοντας:

«Ο Τζορτζ Σόρος πληρώνει ταραξίες που τροφοδοτούν την έκρηξη ριζοσπαστικών αντι-ισραηλινών διαδηλώσεων σε κολέγια σε όλη τη χώρα.

Ο μητρικός οργανισμός SJP έχει χρηματοδοτηθεί από ένα δίκτυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που χρηματοδοτείται τελικά από, μεταξύ άλλων, τον Σόρος, τον δισεκατομμυριούχο αριστερό επενδυτή.

Η USCPR παρέχει έως και 7.800 $ για τους υποτρόφους της στην κοινότητα και μεταξύ 2.880 και 3.660 $ για τους «συντρόφους» της που εδρεύουν στην πανεπιστημιούπολη σε αντάλλαγμα για να ξοδεύει οκτώ ώρες την εβδομάδα οργανώνοντας “εκστρατείες υπό την ηγεσία των παλαιστινιακών οργανώσεων”».

Όπως αναφέρεται ακόμη “η ριζοσπαστική ομάδα έλαβε τουλάχιστον 300.000 δολάρια από τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος από το 2017 και επίσης έλαβε 355.000 δολάρια από το Ταμείο Rockefeller Brothers από το 2019”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.