ΗΠΑ: Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή επειδή είπε στους γονείς του ότι δεν τα πάει καλά στα μαθήματα

O καθηγητής έφυγε από το σχολείο με αίματα στο στόμα και ζαλισμένος από τα χτυπήματα

ΗΠΑ: Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή επειδή είπε στους γονείς του ότι δεν τα πάει καλά στα μαθήματα

Άγρια επίθεση από μαθητή δέχθηκε καθηγητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ με αυτόπτες μάρτυρες να καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η επίθεση σε βάρος του καθηγητή πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή-δράστη ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του.

Κατά την ίδια πηγή ο καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν ζάλη.

Τον μαθητή-δράστη σταμάτησε άλλος μαθητής ο οποίος παρενέβη προκειμένου να εκτραχυνθούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Θέλω μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς γιατί ο σύζυγός μου αγαπά τη δουλειά του» δήλωσε η γυναίκα του καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια, τέλος, ζήτησε περισσότερη ασφάλεια επισημαίνοντας ότι ήταν άλλος μαθητής που σταμάτησε την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.