ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Πιέσεις γερουσιαστών σε Τζ.Μπάιντεν να συμπεριλάβει την Ρωσία στα κράτη που υποθάλπουν την τρομοκρατία!

Ποια είναι η λίστα των χωρών σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

ΗΠΑ: Πιέσεις γερουσιαστών σε Τζ.Μπάιντεν να συμπεριλάβει την Ρωσία στα κράτη που υποθάλπουν την τρομοκρατία!

Ως κράτος που υποθάλπει και στηρίζει την τρομοκρατία πιέζουν το Λευκό Οίκο να περιλάβει   την Ρωσία Αμερικανοί γερουσιαστές.  

Στη λίστα των κρατών που στηρίζουν την τρομοκρατία σύμφωνα με τις ΗΠΑ βρίσκονται σήμερα η Βόρεια Κορέα, το Ιράν, η Κούβα και η Συρία.

Ο Δημοκρατικός Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ από το Κονέκτικατ και ο Ρεπουμπλικανός Λίντσεϊ Γκράχαμ από τη Νότια Καρολίνα, και οι δύο με πάνω από μια δεκαετία στη Γερουσία, είπαν στο CNN την Κυριακή ότι εάν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν υποστηρίξει την πρότασή τους, τότε θα εργαστούν για να πείσουν το Κογκρέσο να περάσει ένα νομοσχέδιο.  Συνήθως τέτοιοι χαρακτηρισμοί χωρών που υποθάλπουν την τρομοκρατία γίνονται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα αποφασίσει να υιοθετήσει αυτή την πρόταση  οικειοθελώς, και δεν θα την βγάλει  από το τραπέζι», είπε ο Blumenthal.

Ο Γκράχαμ, ο οποίος υπηρέτησε στη Γερουσία μαζί με τον Μπάιντεν, προσπάθησε να πείσει τον Αμερικανό πρόεδρο να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στη Ρωσία προσθέτοντάς την στον τρέχοντα κατάλογο των ΗΠΑ με τα κράτη χορηγούς της τρομοκρατίας, που περιλαμβάνει το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα, τη Συρία και την Κούβα.

«Είτε πρέπει να θέσουμε νομοθεσία είτε όχι για να το πετύχουμε, είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε», είπε ο Γκράχαμ. « Τον προτρέπω να δράσει τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.