ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος τύπου Douglas DC-4 με διμελές πλήρωμα στην Αλάσκα (φώτο-βίντεο)

Νεκροί θεωρούνται οι χειριστές του

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος τύπου Douglas DC-4 με διμελές πλήρωμα στην Αλάσκα (φώτο-βίντεο)

Οι αρχές των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν πως χθες Τρίτη, συνετρίβη ένα αεροσκάφος τύπου Douglas DC-4 με διμελές πλήρωμα στην Αλάσκα και οι χειριστές του θεωρούνται νεκροί.

Η συντριβή του αεροσκάφους έγινε το πρωί, περί τις 10:00 (τοπική ώρα), κοντά στο αεροδρόμιο της Φέρμπανκς, πόλης στο κεντρικό τμήμα της πολιτείας αυτής, στο βορειοδυτικό άκρο της αμερικανικής ηπείρου, εξήγησε η αστυνομία της Αλάσκας σε ανακοίνωσή της.

Στο αεροσκάφος «επέβαιναν δυο άνθρωποι» όταν κατέπεσε «στον ποταμό Τανάνα» προτού συμπληρωθούν δέκα λεπτά από την απογείωσή του, διευκρίνισε.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη σε απότομο λόφο στην όχθη του ποταμού και πήρε φωτιά. Δεν εντοπίστηκε ουδείς επιζών», τόνισε η αστυνομία.

Φωτογραφία από τον τόπο της συντριβής που δημοσιοποίησαν οι αρχές εικονίζει βλάστηση στις φλόγες στην όχθη ποταμού καλυμμένου από πάγο, εν μέσω των οποίων βρίσκονται συντρίμμια του αεροσκάφους, που είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα.

Το αεροπλάνο ήταν τύπου Douglas DC-4.

Το τετρακινητήριο ελικοφόρο αεροσκάφος, που κατασκευάστηκε αρχικά ως μεταγωγικό του αμερικανικού Στρατού κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν παράγεται πλέον εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια.

Τα λιγοστά δείγματα του στους αιθέρες σήμερα χρησιμοποιούνται κυρίως για μεταφορά φορτίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση μεταφοράς καυσίμου, επιβεβαίωσε το εθνικό συμβούλιο ασφάλειας των μεταφορών (NTSB). Η συγκεκριμένη ομοσπονδιακή υπηρεσία θα ηγηθεί της έρευνας για το δυστύχημα που έχει αρχίσει να διενεργείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.