ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ιρλανδία: Φουντώνει το αντιμεταναστευτικό κίνημα- «Δεν τους θέλουμε εδώ – Φτάνει»

Συνεχείς οι διαδηλώσεις κατά των αλλοδαπών

Ιρλανδία: Φουντώνει το αντιμεταναστευτικό κίνημα- «Δεν τους θέλουμε εδώ – Φτάνει»

Φουντώνει το κίνημα κατά της μετανάστευσης στην Ιρλανδία. Οι διαδηλώσεις διαδέχονται η μια την άλλη σε σημεία όπου η κυβέρνηση προετοιμάζει νέους καταυλισμούς αλλοδαπών με τους κατοίκους να εξεγείρονται πραγματοποιώντας διαδηλώσεις οι οποίες συνήθως καταλήγουν σε συγκρούσεις με την Gardai την ιρλανδική αστυνομία

Στο Coolock ένα βόρειο προάστιο του Δουβλίνου οι κάτοικοι έχουν δημιουργήσει έναν καταυλισμό κατά των μεταναστών στο βόρειο προάστιο του Δουβλίνου, έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που προορίζεται για τη στέγαση των αλλοδαπών.

Σε πανό τους στην άκρη του δρόμου γράφουν: «Η κοινότητα αφορά πάνω από 1.000 άνδρες μετανάστες που στεγάζονται σε αυτό το κτίριο» και «Οι ζωές των Ιρλανδών έχουν σημασία».

Σε άλλα πανό κατά την διάρκεια διαδήλωσης γράφουν: “Η Ιρλανδία είναι το σπίτι μας. Δεν θα μας αντικαταστήσετε”

Ο καταυλισμός είναι κατειλημμένος 24 ώρες το 24ωρο, με νεαρούς άνδρες να τον φυλάνε όλη τη νύχτα και κατοίκους κάθε ηλικίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Sean Crowe, ένας γονέας είπε: “Το μήνυμα του Coolock είναι ότι δεν τους θέλουμε εδώ, απλά δεν τους θέλουμε, τέλος της ιστορίας.”

“Έχουμε τις δικές μας συμμορίες και προβλήματα που δεν μπορούμε να τα λύσουμε. Το μέρος είναι αρκετά κακό όπως είναι από μόνο του.” συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.