Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

«Iron Wolf»: Άσκηση του ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία με 3.000 στρατιώτες από οκτώ χώρες!

Η Πολωνία πρότεινε την πραγματοποίηση ασκήσεων που θα περιλαμβάνουν τη χρήση πυρηνικών όπλων

«Iron Wolf»: Άσκηση του ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία με 3.000 στρατιώτες από οκτώ χώρες!

Σήμερα Δευτέρα (6/10) ξεκίνησε στη Λιθουανία η άσκηση «Iron Wolf» με περίπου 3.000 στρατιώτες από οκτώ χώρες του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι στην άσκηση που πραγματοποιείται στα σύνορα με τη Ρωσία, περίπου 650 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού θα εμπλακούν στις ασκήσεις.

«Στις ασκήσεις θα συμμετέχουν περίπου 3.000 Λιθουανοί στρατιώτες και σύμμαχοι από το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Κροατία και τη Γερμανία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πρόσφατα, ο Ρώσος αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Alexander Grushko, δήλωσε ότι οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Τόνισε ότι οι κίνδυνοι κλιμάκωσης στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας είναι εξαιρετικά υψηλοί.

Την προηγούμενη μέρα, η εφημερίδα European Conservative ανέφερε ότι μετά τη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγινε σαφές ότι οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών δεν ενδιαφέρονται για ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Νωρίτερα, η Πολωνία πρότεινε την πραγματοποίηση ασκήσεων που θα περιλαμβάνουν τη χρήση πυρηνικών όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.