ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: 14χρονος μαχαίρωσε τρεις καθηγητές και δύο μαθητές μέσα σε σχολείο

Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σχολείο και συνέλαβαν τον 14χρονο μαθητή

Ισπανία: 14χρονος μαχαίρωσε τρεις καθηγητές και δύο μαθητές μέσα σε σχολείο

Επίθεση με μαχαίρι από έναν 14χρονο φέρονται να δέχθηκαν τρεις καθηγητές και δύο μαθητές σχολείου στην Ισπανία την ώρα που άρχιζαν τα μαθήματα.

Ο 14χρονος μαθητής, που δεν κατονομάζεται, φέρεται να τράβηξε μαχαίρι από την τσάντα του και σε κατάσταση αμόκ να μαχαίρωσε τα πέντε θύματα την ώρα που ξεκινούσαν τα μαθήματα γύρω στις 08:25 το πρωί τοπική ώρα στο σχολείο Elena García Armada Institute της πόλης Χερέθ ντε λα Φροντέρα στην Αναδολουσία της νότιας Ισπανίας.

Αστυνομικοί κατέφθασαν στο σχολείο και συνέλαβαν τον 14χρονο μαθητή, ενώ το λύκειο εκκενώθηκε την ώρα που γιατροί και νοσοκόμοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Ένας από τους καθηγητές του λυκείου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, καθώς ο έφηβος τον μαχαίρωσε στο μάτι, σύμφωνα με το ABC de Andalucia. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση των άλλων δύο καθηγητών και των δύο μαθητών.

Σύμφωνα με πηγές του τοπικού δικτύου Jerez TV ο δράστης – ένας «προβληματικός μαθητής», όπως περιγράφεται, έφθασε στην τάξη του το πρωί, προτού τραβήξει ένα μεγάλο μαχαίρι από την τσάντα και αρχίσει να μαχαιρώνει «όποιον περνούσε από μπροστά του»/

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανικόβλητοι γονείς όταν άκουσαν τα νέα επέστρεψαν στο σχολείο, όπου είχαν αφήσει λίγο νωρίτερα τα παιδιά τους, περιμένοντας να μάθουν νέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.