
Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος Τζέικ Μάρλοου, που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο μετά την φονική επίθεση της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ.
«Είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο γιος μας Τζέικ έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι νεκρός στο νότιο Ισραήλ» είπαν οι γονείς του 26χρονου. Ο Τζέικ εργαζόταν στην ομάδα ασφαλείας του φεστιβάλ όπου 260 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εισέβαλαν ένοπλοι της Χαμάς.
The family of 26-year-old Jake Marlowe (pic) from London, who had gone missing in Israel, say he’s been confirmed dead. pic.twitter.com/i39jbpG7iK
— London & UK Street News (@CrimeLdn) October 11, 2023
«Μου τηλεφώνησε στις 4.30 π.μ. για να μου πει ότι πετούσαν όλες αυτές οι ρουκέτες. Στη συνέχεια, περίπου στις 5.30 π.μ., έστειλε μήνυμα για να μου πει: “Το σήμα είναι πολύ κακό, όλα είναι εντάξει, θα σε κρατάω ενήμερη, στο υπόσχομαι” και ότι με αγαπάει» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του.
Ο 26χρονος είχε μετακομίσει στην πόλη Ma’alot στο βόρειο Ισραήλ πριν από δύο χρόνια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.