ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινοί αξιωματούχοι: Δυσφορία για τη διαρροή από τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν

“Θα έπρεπε να μείνουν σιωπηλές”

Ισραηλινοί αξιωματούχοι: Δυσφορία για τη διαρροή από τις  ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν

Ισραηλινές επίσημες πηγές ασφαλείας και κυβερνητικές πηγές σχολίασαν στην The Jerusalem Post την Παρασκευή αναφορικά με την επίθεση στο Ιράν:

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, οδόντος αντί οδόντος αντί οδόντος. Το Ισραήλ ανταπέδωσε εκεί που του επιτέθηκαν”.

Επίσημα, το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί ποτέ την ευθύνη για αυτήν την επίθεση για στρατηγικούς λόγους.

Πηγές εξηγούν ότι οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι ήταν μια «έκρηξη σε εργοστάσιο» επειδή θέλουν να αποφύγουν την κλιμάκωση.

Ισραηλινές πηγές ανέφεραν στην Post ότι δεν είναι σαφές γιατί το Πεντάγωνο αποκάλυψε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι το Ισραήλ εμπλέκεται. θα μπορούσαν να μείνουν σιωπηλοί, λένε.

Θα μπορούσαν να έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια του Ιράν και να αποφύγουν και την κλιμάκωση της κατάστασης από μόνοι τους.

Στη βάση Kirya στο Τελ Αβίβ, ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu και ολόκληρη η ασφάλεια και η διπλωματική ηγεσία είναι παρόντες εδώ και 24 ώρες, σε συντονισμό με περιφερειακούς εταίρους στην Ιορδανία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία.

Το Ισραήλ φέρεται να ενημέρωσε τις ΗΠΑ για το χτύπημα Ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε επίσης το πρωί της Παρασκευής για την επίθεση, δηλώνοντας ότι «δεν εκπλαγήκαμε», ενώ είπε επίσης ότι το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ πριν από την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια αναφορά του Bloomberg ανέφερε ότι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν τις ΗΠΑ την Πέμπτη ότι σχεδίαζαν να εξαπολύσουν πλήγμα τις επόμενες 24-48 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.