ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: 8χρονος βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε πισίνα – Τον «ρούφηξε» η αντλία

Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε από τον σωλήνα απορρόφησης

Ιταλία: 8χρονος βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε πισίνα –  Τον «ρούφηξε» η αντλία

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε σε λουτρά της Ιταλίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, ένα 8χρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα σε πισίνα, η οποία άδειαζε με αποτέλεσμα και ο ίδιος να απορροφηθεί από την αντλία της.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στα λουτρά Sabine της επαρχίας Cretone.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί φαίνεται να βρέθηκε στην πισίνα την ώρα που άδειαζε για καθαρισμό, όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων.

Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διαπίστωση πως είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης.

Πολλά είναι όμως μέχρι στιγμής τα ασαφή στοιχεία.

Η Corriere della Sera τονίζει πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα να είχε ξεκινήσει όταν ο κόσμος βρισκόταν ακόμη στην πισίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα παραμένει το ερώτημα για το εάν ο άτυχος 8χρονος βούτηξε ή έπεσε στο νερό. Η εισαγγελία του Tivoli διεξάγει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.