ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ιταλία: Συνετρίβη ελικόπτερο – Νεκροί οι επτά επιβάτες

Σημειώνεται ότι στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έχει φτάσει ήδη και στη χώρα μας

Ιταλία: Συνετρίβη ελικόπτερο – Νεκροί οι επτά επιβάτες

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια ελικοπτέρου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ελικόπτερο, που αγνοείτο από το πρωί, μεταξύ των περιοχών Σαν Σεβέρο και Απριτσένα στην Ιταλία.

Όπως μεταδίδει το La Republica, επρόκειτο για ένα ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν μέλη της ίδιας οικογενείας. Εντοπίστηκαν όλοι νεκροί, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Περιφέρειας της Απουλίας Raffaele Piemontese.

Συγκεκριμένα, τα συντρίμμια βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Φότζια. Το ελικόπτερο έχασε την ασύρματη επαφή στις 10.40 -τοπική ώρα- και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Στους επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους συγκαταλέγονται: η τετραμελής οικογένεια Σλοβένων τουριστών -οι γονείς ηλικίας 54 και 44 ετών, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας μόλις 13 ετών-, ένας 64χρονος γιατρός που επέστρεφε στο σπίτι του  μετά από βάρδια στο Τρεμίτι, καθώς και οι δύο πιλότοι.

Το ελικόπτερο που συνετρίβη ανήκει στην εταιρεία «Alidaunia». Ο συναγερμός σήμανε το πρωί και μόλις μία ώρα μετά την απογείωση από τη θάλασσα της Απουλίας στις 9.20, τοπική ώρα. Η τελευταία ανίχνευση του ελικοπτέρου ήταν στην περιοχή μεταξύ Σαν Σεβέρο και Απριτσένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία που έχει φτάσει ήδη και στη χώρα μας και πλήττει τη Δυτική Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.