ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

K.Μαλοφέγιεφ: «Η Ρωσία διεξάγει ιερό πόλεμο ενάντια στους Ουκρανούς σατανιστές – Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Τι αναφέρει ο Ρώσος πολιτικός και επιχειρηματίας για το Τάγμα Αζόφ

K.Μαλοφέγιεφ: «Η Ρωσία διεξάγει ιερό πόλεμο ενάντια στους Ουκρανούς σατανιστές – Αυτή είναι η πραγματικότητα»

Ο Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ, Ρώσος πολιτικός και επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στην στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας στην Ουκρανία και τόνισε ότι η Ρωσία διεξάγει έναν «ιερό πόλεμο» κατά των Ουκρανών σατανιστών. 

Ο συνεργάτης του BBC, Francis Scarr δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter από την εμφάνιση του Konstantin Malofejev στη ρωσική τηλεόραση.

Ο Scarr αναφέρει ότι ο Μαλοφέγιεφ είπε, ότι οι Ρώσοι πρέπει να γνωρίζουν πως η χώρα τους διεξάγει ιερό πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια σε σατανιστές και ειδωλολάτρες.

Όπως αναφέρει ο Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε έναν ιερό πόλεμο στην Ουκρανία, αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός ότι οι Ναζί του Αζόφ κι άλλοι σχηματισμοί είναι εντελώς σατανιστές. Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει πλήρως, μπορεί να μπει στο YouTube, που δεν έχει ακόμα απενεργοποιηθεί, και να παρακολουθήσει τις λαμπαδηδρομίες και τις διάφορες ιεροτελεστίες τους». 

Προσθέτει επίσης, ότι αυτά τα τάγματα είναι φασίστες και ειδωλολάτρες, και δημιούργησαν μια σατανιστική αίρεση αίματος. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά σατανιστές. Αυτό είναι στην πραγματικότητα». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαλοφέγιεφ έλαβε κυρώσεις από την ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη συμμετοχή του στην προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, το 2014 και για το γεγονός ότι υπήρξε βασικός χρηματοδότης των Ρώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.