ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κανάρια Νησιά: Συνελήφθη τουρκικό αλιευτικό με 2.900 κιλά κοκαΐνης (βίντεο)

Στο σκάφος συνελήφθησαν 5 μέλη του πληρώματος, 4 από τα οποία ήταν Τούρκοι

Κανάρια Νησιά: Συνελήφθη τουρκικό αλιευτικό με 2.900 κιλά κοκαΐνης (βίντεο)

Ένα αλιευτικό σκάφος που περιείχε 2 τόνους 900 κιλών κοκαΐνης κατασχέθηκε στην Ισπανία την Τετάρτη 13 Απριλίου στα νερά νότια των Καναρίων Νήσων.

Σύμφωνα με το Reuters, οι ισπανικές δυνάμεις ασφαλείας ανέφεραν ότι στο σκάφος συνελήφθησαν 5 μέλη του πληρώματος, 4 από τα οποία ήταν Τούρκοι.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το μήκους 20 μέτρων αλιευτικό σκάφος με το όνομα «AKT 1», το οποίο αλιεύτηκε με πληροφορία, ακινητοποιήθηκε 300 μίλια από τα Κανάρια Νησιά, ενώ 2.900 κιλά κοκαΐνης ήταν κρυμμένα σε μια από τις δεξαμενές καυσίμων. Αναφέρθηκε ότι η αγοραία αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης ήταν περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η θαλάσσια περιοχή όπου συνελήφθη το αλιευτικό είναι γνωστό ότι είναι περιοχή διέλευσης στη διαδρομή που ορίζεται ως «Αφρικανικός Δρόμος» στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών.

Αναφέρεται ότι ειδικά οι Κολομβιανοί έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν ψαράδες αυτής της περιοχής για να παραδώσουν στην Ευρώπη.

Τις στιγμές της επιχείρησης στο αλιευτικό σκάφος μοιράστηκαν με το κοινό οι δυνάμεις ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.