ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κίνα: Δεν έχει βρεθεί ακόμη το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου Boeing

Δεν βρέθηκε κανένας επιζών από τους 123 επιβάτες και τα 9 μέλη του πληρώματος

Κίνα: Δεν έχει βρεθεί ακόμη το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου Boeing

Το κινεζικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα μετέδωσε σήμερα ότι δεν έχει ακόμη βρεθεί το δεύτερο από τα λεγόμενα μαύρα κουτιά του Boeing 737-800 της εταιρείας China Eastern Airlines το οποίο συνετρίβη τη Δευτέρα με 132 επιβαίνοντες.

Νωρίτερα, ειδησεογραφικός ιστότοπος της κινεζικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (CAAC) είχε αναφέρει πως οι αρχές το ανέκτησαν. Όμως, αργότερα διέγραψε την είδηση από τον ιστότοπό του και από τους λογαριασμούς του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο συσκευές, ο αποτυπωτής συνομιλιών πιλοτηρίου και ο καταγραφέας δεδομένων πτήσης, είναι κρίσιμο να βρεθούν για να προχωρήσει η έρευνα για το δυστύχημα στη νότια Κίνα, μετά το οποίο δεν βρέθηκε κανένας επιζών από τους 123 επιβάτες και τα 9 μέλη του πληρώματος.

Πρόκειται για το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα από το 1994 στην Κίνα, όπου το επίπεδο της ασφάλειας των πτήσεων θεωρείται γενικά από τους ειδικούς υψηλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.