ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κολομβία: Συνετρίβη ελικόπτερο – Εννιά στρατιωτικοί νεκροί

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν αντισυνταγματάρχης, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί

Κολομβία: Συνετρίβη ελικόπτερο – Εννιά στρατιωτικοί νεκροί

Ελικόπτερο συνετρίβη καθώς μετέβαινε στον νομό Μπολίβαρ (βόρεια), όπου ο στρατός διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον του μεγαλύτερου καρτέλ κοκαΐνης της χώρας, με αποτέλεσμα εννιά μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Κολομβίας να χάσουν τη ζωή τους ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Δευτέρα.

«Θρηνώ τον θάνατο των εννέα επιβαινόντων σε στρατιωτικό ελικόπτερο που συνετρίβη καθώς πήγαινε να ενισχύσει στις δυνάμεις στον νότο, (στον νομό) Μπολίβαρ, στο πλαίσιο επιχειρήσεων εναντίον της Clan del Golfo», ανέφερε μέσω X ο πρόεδρος της Κολομβίας, ο Γουστάβο Πέτρο.

Ούτε ο πρόεδρος, ούτε οι ένοπλες δυνάμεις έχουν δώσει διευκρινίσεις ως αυτό το στάδιο για τις περιστάσεις του δυστυχήματος, δηλαδή το εάν είχε εμπλοκή η εγκληματική οργάνωση που μετράει 4.000 μέλη, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του στρατού.

Ωστόσο πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ανέφερε πως το ελικόπτερο, τύπου Mi-17, σοβιετικού σχεδιασμού, ενεπλάκη σε δυστύχημα καθώς μετέφερε εφόδια.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν αντισυνταγματάρχης, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, σύμφωνα με ανάρτηση των ενόπλων δυνάμεων στο X.

«Δεν υπάρχουν επιζώντες», ενημέρωσε ο στρατός το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Φεβρουάριο, τέσσερις στρατιωτικοί και πέντε αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους σε συντριβές ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.