ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Κραυγάζει ο Λ.Οίκος: «Είναι γελοία αυτά που λέει η Μόσχα – Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το Nord Stream»

Σε αμηχανία η Ουάσιγκτον για τις ρωσικές καταγγελίες

Κραυγάζει ο  Λ.Οίκος: «Είναι γελοία αυτά που λέει η Μόσχα – Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το Nord Stream»

«Είναι γελοίο» η Ρωσία να υπονοεί ότι οι ΗΠΑ μπορεί να ευθύνονται για τις διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, απαντά ο Λευκός Οίκος στη Μαρία Ζαχάροβα, μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι «πρέπει να απαντήσει ο Τζο Μπάιντεν» για αυτές.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ρωσία διαδίδει παραπληροφόρηση εδώ και πολύ καιρό και το κάνει ξανά σε αυτήν την περίπτωση», είπε σήμερα η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Αντριέν Γουάτσον, αναφερόμενη στο θέμα των διαρροών του φυσικού αερίου από τους αγωγούς Nord Stream.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να απαντήσει εάν εμπλέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες στις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream.

Η Μαρία Ζαχάροβα αναφέρθηκε  σε παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ ότι «αν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, τότε δεν θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2», δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και τον πόλεμο που ξέσπασε, προκαλώντας και την ενεργειακή κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρ’ όλα αυτά, έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για τη διαρροή, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για σαμποτάζ από υποβρύχια «τσέπης», αγνώστου προελεύσεως.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.