ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Λίβανος: Ένας νεκρός από ισραηλινό πλήγμα – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές που πήγαιναν σχολείο

Διασώστης της Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε τον απολογισμό και διευκρίνισε ότι οι μαθητές «τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα γυαλιά»

Λίβανος: Ένας νεκρός από ισραηλινό πλήγμα – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές που πήγαιναν σχολείο

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας από ισραηλινό πλήγμα που τον είχε στόχο στον νότιο Λίβανο, ενώ τρεις μαθητές σχολείου που περνούσαν από το σημείο με σχολικό λεωφορείο τραυματίστηκαν.

Από την αρχή του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου η Χεζμπολάχ εξαπολύει τακτικά επιθέσεις εναντίον του βόρειου Ισραήλ, σε ένδειξη υποστήριξης προς το παλαιστινιακό κίνημα.

Σε αντίποινα ο ισραηλινός στρατός απαντά με πλήγματα ολοένα και πιο βαθιά στον Λίβανο στοχοθετώντας στελέχη της Χεζμπολάχ.

Όπως μετέδωσε το ANI, «drone του εχθρού στοχοθέτησε όχημα στον δρόμο που οδηγεί στη Νταμπατιγέ», μια πόλη σχετικά μακριά από τα σύνορα με το Ισραήλ, «ο οδηγός του οποίου σκοτώθηκε».

Τρεις μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο τραυματίστηκαν, πρόσθεσε.

Διασώστης της Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε τον απολογισμό και διευκρίνισε ότι οι μαθητές «τραυματίστηκαν ελαφρά από σπασμένα γυαλιά», καθώς έσπασαν τα τζάμια του σχολικού λεωφορείου.

Στη διάρκεια των επτά τελευταίων μηνών, τουλάχιστον 429 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους μαχητές της Χεζμπολάχ και 82 άμαχοι, έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο, σύμφωνα με καταμέτρηση του AFP.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την ισραηλινή πλευρά 14 στρατιώτες και 11 άμαχοι έχουν σκοτωθεί, με βάση επίσημο απολογισμό, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους και στις δύο πλευρές των συνόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.