ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λίβανος: Πυρά δέχθηκε το όχημα που μετέφερε τον υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας

Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας

Λίβανος: Πυρά δέχθηκε το όχημα που μετέφερε τον υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας

Πυρά δέχθηκε σήμερα το όχημα στο οποίο επέβαινε ο υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας του Λιβάνου Μορίς Σλιμ όπως, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, χωρίς να είναι ακόμη σαφές αν πρόκειται για επίθεση ή για αδέσποτες σφαίρες.

Ο Σλιμ ο οποίος είναι ασφαλής επέβαινε στο αυτοκίνητό του στη γειτονιά Τζισρ αλ Μπάσρα, στο νοτιοανατολικό άκρο της πρωτεύουσας Βηρυτού, σήμερα το απόγευμα όταν σφαίρες χτύπησαν ένα παράθυρο του αυτοκινήτου, τόνισαν μια πηγή ασφαλείας και μια πολιτική πηγή.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μπασάμ Μαουλάουι τόνισε σε δημοσιογράφους ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας ερευνούν το περιστατικό για να προσδιορίσουν αν επρόκειται για στοχευμένη επίθεση ή για αδέσποτες σφαίρες.

«Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε τον Θεό για την ασφάλεια του υπουργού Άμυνας», είπε ο Μαουλάουι.

Μια άλλη πηγή ασφαλείας είπε στο Reuters ότι οι σφαίρες ήταν αδέσποτες και αρνήθηκε ότι έγινε απόπειρα κατά της ζωής του Σλιμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς ο στρατός της χώρας αναπτύχθηκε σε ένα ορεινό χριστιανικό χωριό νοτιοανατολικά της Βηρυτού έπειτα από μια φονική ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κατοίκων και μελών της σιιτικής ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.