ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ζαχάροβα: «Ανήθικη η δήλωση των ΗΠΑ να αρνηθούν να βοηθήσουν τη Ρωσία μετά την επίθεση στο Crocus City Hall»

Τουλάχιστον 137 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 182 έχουν τραυματιστεί

Μ.Ζαχάροβα: «Ανήθικη η δήλωση των ΗΠΑ να αρνηθούν να βοηθήσουν τη Ρωσία μετά την επίθεση στο Crocus City Hall»

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, ανέφερε πως «η δήλωση των ΗΠΑ σχετικά με την άρνηση να βοηθήσουν τη Ρωσία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall είναι ανήθικη».

Νωρίτερα, ο συντονιστής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τις στρατηγικές επικοινωνίες, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα συνεργαστούν με τη Ρωσία στον τομέα της ασφάλειας.

«Η προκλητικά ανήθικη συμπεριφορά έχει γίνει μια νέα κανονικότητα στις φιλελεύθερες δημοκρατίες», είπε η Ζαχάροβα.

Το βράδυ της 22ας Μαρτίου, μια τρομοκρατική επίθεση είχε στόχο τον μουσικό χώρο Crocus City Hall στο Krasnogorsk, στην περιοχή της Μόσχας, λίγο πάνω από τα όρια της πόλης της Μόσχας.

Σύμφωνα με τη Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή, ο αριθμός των νεκρών είναι 137, αλλά ενδέχεται να αυξηθεί.

Το υπουργείο Υγείας της Περιφέρειας της Μόσχας ανακοίνωσε ότι 182 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Έντεκα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ενόπλων που συνελήφθησαν στην περιοχή Bryansk, νοτιοδυτικά της Μόσχας, καθώς προσπαθούσαν να βρουν καταφύγιο περνώντας τα κοντινά ουκρανικά σύνορα.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, η ουκρανική πλευρά ετοίμασε «ένα παράθυρο» στα σύνορα ειδικά για να περάσουν οι τρομοκράτες χωρίς να εντοπιστούν.

Υποσχέθηκε να εντοπίσει και να τιμωρήσει όλους όσους ήταν πίσω από την επίθεση στο Crocus City Hall  και κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα εθνικού πένθους για τα θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.