ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεξικό: Εννιά νεκροί σε πυρκαγιά σε αγορά – Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι αρχές

Η φωτιά ξέσπασε στην αγορά χονδρικής στην Τολούκα

Μεξικό: Εννιά νεκροί σε πυρκαγιά σε αγορά – Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι αρχές

Εννιά νεκροί είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που οι τοπικές αρχές θεωρούν πως οφειλόταν σε εμπρησμό στην αγορά χονδρικής στην Τολούκα, την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, η οποία βρίσκεται περίπου 65 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του Μεξικού.

Άλλος ένας άνθρωπος εισήχθη σε νοσοκομείο, ανέφεραν η τοπική κυβέρνηση και η Εισαγγελία της πολιτείας του Μεξικού.

Η χονδρική αγορά στην Τολούκα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας, έπειτα από αυτήν της πρωτεύουσας, και μετρά περίπου 26.000 επισκέπτες την ημέρα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η πυρκαγιά ενδέχεται να οφειλόταν σε «διενέξεις που αφορούσαν την ιδιοκτησία καταστημάτων και είχαν φτάσει στα δικαστήρια, διάφορες απειλές και επιθέσεις που είχαν καταγραφεί προηγουμένως», σύμφωνα με επίσημη αναφορά.

Ο Ραϊμούντο Μαρτίνες, ο δήμαρχος στην Τολούκα, δήλωσε επίσης στην εφημερίδα «Milenio» ότι η πυρκαγιά πιθανόν ήταν συνέπεια διενέξεων μεταξύ «ιδιοκτητών και ενοικιαστών» καταστημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.