ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέση Ανατολή: Νεκρός από ισραηλινά πυρά έπεσε Παλαιστίνιος που επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς

Οι ισραηλινές δυνάμεις ερευνούσαν για όπλα σε ένα σπίτι στην πόλη Καφρ Άκαμπ όταν ο ύποπτος επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Μέση Ανατολή: Νεκρός από ισραηλινά πυρά έπεσε Παλαιστίνιος που επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς

Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος επιχείρησε να μαχαιρώσει αστυνομικούς στη διάρκεια επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Οι ισραηλινές δυνάμεις ερευνούσαν για όπλα σε ένα σπίτι στην πόλη Καφρ Άκαμπ όταν ο ύποπτος, ο Μουχάμαντ Αλ-Σάχαμ, επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ένα μαχαίρι, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στην οποία προστίθεται ότι οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας τον Αλ-Σάχαμ, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο πατέρας του υπόπτου, ο Ιμπραήμ, δήλωσε πως ο γιος του ήταν άοπλος και χαρακτήρισε εκτέλεση το φόνο του. Είπε πως οι ισραηλινοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και «αμέσως άρχισαν να πυροβολούν και πυροβόλησαν τον γιο μου στο κεφάλι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υψηλόβαθμος παλαιστίνιος αξιωματούχος Χουσέιν Αλ-Σέιχ ζήτησε τη διεξαγωγή διεθνούς έρευνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.