ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία καλούν τους πολίτες τους Βουλγαρία – Πολωνία – Εσθονία

Καλούν τους πολίτες να φύγουν από τη χώρα λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης

Να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία καλούν τους πολίτες τους Βουλγαρία – Πολωνία – Εσθονία

Η Βουλγαρία, η Πολωνία και η Εσθονία κάλεσαν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα τη Ρωσία, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης εκεί.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, τους Βούλγαρους να μην ταξιδέψουν στη Ρωσική Ομοσπονδία, ενώ συνέστησε στους Βούλγαρους που βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Ρωσίας να εξετάσουν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν επειγόντως τη χώρα, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα Μέσα Μεταφοράς.

«Συνιστάται στους Βούλγαρους που παραμένουν στη Ρωσία να είναι σε εξαιρετική εγρήγορση, να αποφεύγουν τα μέρη όπου συγκεντρώνονται πολλοί και να λαμβάνουν υπόψη τους την εξέλιξη της κατάστασης με όλη την απαραίτητη προσοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογες εκκλήσεις στους πολίτες τους έκαναν επίσης Πολωνία και Εσθονία. Το πολωνικό ΥΠΕΞ προέτρεψε, μάλιστα, τους Πολωνούς να μην ταξιδεύουν σε ρωσικό έδαφος για κανένα λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.