ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΝΑΤΟ: Κρίσιμες στιγμές στις διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με Φινλανδία και Σουηδία

Δηλώσεις του Ιμπραήμ Καλίν μετά την κρίσιμη συνάντηση

ΝΑΤΟ: Κρίσιμες στιγμές στις διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με Φινλανδία και Σουηδία

Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Τουρκίας με αντιπροσωπείες της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, σχετικά με το αίτημα ένταξης των δύο τελευταίων χωρών στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Μετά τη συνάντηση ο Ιμπραήμ Καλίν, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, διαμηνύοντας ότι η Σύνοδος Κορυφής της Μαδρίτης δεν αποτελεί την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να τα βρουν οι δύο πλευρές.

«Είναι απαράδεκτο οι τρομοκρατικές οργανώσεις να εμπλέκονται σε δραστηριότητες στην καρδιά της Ευρώπης. Ελπίζω να δουν ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με την ελευθερία της έκφρασης.

Τα βήματά μας θα εξαρτηθούν από τα συγκεκριμένα βήματα που θα ληφθούν από αυτές τις χώρες. Οι δραστηριότητες τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως το PKK και η FETO στη Φινλανδία και τη Σουηδία, πρέπει να σταματήσουν.

Η Σουηδία πρέπει να λάβει επειγόντως μέτρα», ανέφερε μεταξύ άλλων το… δεξί χέρι του «Σουλτάνου» και εξαπέλυσε νέα βέλη στη χώρα μας.

Νέα επίθεση στην Ελλάδα

Ο Καλίν θυμήθηκε και τη χώρα μας σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αντίθεση της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ελλάδα ασκούσε βέτο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας επί 11 χρόνια. Η Μακεδονία έπρεπε να αλλάξει το όνομα της χώρας. Μετά την ολοκλήρωση κάποιων βημάτων, η Ελλάδα είπε “ναι” στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Το να είσαι μέλος της συμμαχίας είναι ένα σημαντικό βήμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η Σουηδία και η Φινλανδία να εγκαταλείψουν αυτή την πολιτική. Θα επανεξετάσουν κανόνες ασφαλείας και θα ψηφίσουν νέους νόμους. Όσο πιο γρήγορα κάνουν βήματα, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η διαδικασία. Θα το δούμε μαζί τις επόμενες μέρες», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.