ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα η Μόσχα δέχτηκε επίθεση από ουκρανικά drones! (βίντεο)

Το Κίεβο αυξάνει τις επιθέσεις του κατά της ρωσικής πρωτεύουσας

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα η Μόσχα δέχτηκε επίθεση από ουκρανικά drones! (βίντεο)

Δυο oυκρανικά drones κατέρριψε η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα στη Μόσχα και την περιφέρειά της, καθώς η ρωσική πρωτεύουσα δέχεται επιθέσεις αυτού του τύπου για έκτη συνεχόμενη νύχτα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Απόψε, η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε drone στην περιοχή Μοχάσκι, στην περιφέρεια της Μόσχας».

«Δεύτερο drone έπληξε κτίριο υπό κατασκευή στο Σίτι (της Μόσχας)», ανέφερε ο Σεργκέι Σαμπιάνιν μέσω Telegram, διευκρινίζοντας ότι κατά τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν θύματα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας από την πλευρά του αναφέρει την κατάρριψη τριών ουκρανικών drones.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε πως ακούστηκε έκρηξη στην επιχειρηματική συνοικία της πρωτεύουσας και ότι υψώθηκε καπνός. Ο τομέα αυτός απέχει πέντε χιλιόμετρα από το Κρεμλίνο.

Τα κυριότερα αεροδρόμια της Μόσχας ανέστειλαν τις προγραμματισμένες πτήσεις τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Κάτι που έχει συμβεί επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας επιθέσεων ουκρανικών UAVs.

Οι ουκρανικές επιδρομές με UAVs και USVs στη ρωσική επικράτεια έχουν πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.