ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο βίντεο-σοκ από το Μάουι της Χαβάης – Φλέγεται ακόμα και ο ουρανός

Εικόνες που θυμίζουν Κόλαση

Νέο βίντεο-σοκ από το Μάουι της Χαβάης – Φλέγεται ακόμα και ο ουρανός

Εικόνες που θυμίζουν Κόλαση έρχονται από το Μάουι της Χαβάης, καθώς φλέγεται μέχρι και ο ουρανός! 

Η καταστροφή που υπέστη το νησί είναι πρωτοφανής και πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει το σπίτι τους, είτε ακόμη και τη ζωή τους.

Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει ερευνηθεί κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο των καμένων περιοχών και έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 111 θάνατοι από τις πυρκαγιές, σύμφωνα με ανακοίνωση της κομητείας Μάουι. Δεκάδες άνθρωποι έχουν επίσης τραυματιστεί, ορισμένοι σοβαρά, ενώ πάνω από 1.000 αγνοούνται.

Δυστυχώς, ο ήδη μεγάλος αριθμός των θυμάτων, όπως αναφέρει και επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές αρχές, θα συνεχίσει να ανεβαίνει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς εξελίσσονται οι έρευνες.

«Είναι πρωτοφανές. Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο – ούτε αυτό το μέγεθος, ούτε αυτόν τον αριθμό, ούτε αυτόν τον όγκο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάουι, Τζον Πελλετιέ. «Και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει». 

Δείτε βίντεο-σοκ με τις φλόγες να φτάνουν στον ουρανό: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.