ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ε.Μακρόν δεν αποκλείει επέκταση του πολέμου στην Ουκρανία σε γειτονικές χώρες

Θέλει την Μολδαβία άμεσα στην ΕΕ

Ο Ε.Μακρόν δεν αποκλείει επέκταση του πολέμου στην Ουκρανία σε γειτονικές χώρες

Προβληματισμένος φάνηκε κατά τη συνάντηση του με τη Μολδαβή πρόεδρο Μάγια Σάντου ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με την πορεία της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο Ε.Μακρόν τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος η σύγκρουση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας να επεκταθεί και σε άλλες γειτονικές χώρες.

Οι φόβοι ότι η Μολδαβία θα μπορούσε να εμπλακεί στη σύγκρουση στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί, αφού οι φιλορώσοι στην περιοχή της Υπερδνειστερίας έχουν κατηγορήσει το Κίεβο για πυροβολισμούς, εκρήξεις και διασυνοριακές επιδρομές μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη συνάντησή τους δήλωσε ότι επιθυμεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει σε μια «ταχεία γνωμοδότηση» σχετικά με το αίτημα της Μολδαβίας για ένταξή της στην Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.