ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Τουρκία ως ενεργειακό προμηθευτή της Ευρώπης;

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα θέσει στον Αμερικανό ομόλογό του και το αίτημα της Άγκυρας για να διαγραφεί από τις κυρώσεις του αμερικανικού νόμου CAATSA

Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Τουρκία ως ενεργειακό προμηθευτή της Ευρώπης;

Η συνεδρίαση του στρατηγικού μηχανισμού Τουρκίας-ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στην Ουάσιγκτον κι ένα από τα θέματα που θα εστιάσουν ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν και ο Χακάν Φιντάν θα είναι και η στήριξη της Τουρκίας ως ενεργειακού προμηθευτή της Ευρώπης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι μίλησαν στην εφημερίδα Σαμπάχ και ανέφεραν πως θα συζητηθεί η αύξηση των αμερικανικών εξαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG στην Τουρκία, η ανάπτυξη πυρηνικής τεχνολογίας και μικρών αρθρωτών αντιδραστήρων από την Τουρκία, καθώς και άλλα θέματα πυρηνικής συνεργασίας και επενδύσεων.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα θέσει στον Αμερικανό ομόλογό του και το αίτημα της Άγκυρας για να διαγραφεί από τις κυρώσεις του αμερικανικού νόμου CAATSA, αλλά και την άρση των περιορισμών ώστε να προχωρήσουν τα κοινά έργα της αμυντικής βιομηχανίας

Φυσικά στην ατζέντα περιλαμβάνεται και οι διαδικασίες για το πρόγραμμα F-16, ενώ θα συζητηθούν και οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα που χαρακτηρίζονται… θετικές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόλυτη επιβράβευση για το καθεστώς Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.