ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όσκαρ χειρότερης… ληστείας: Πήγαν να κλέψουν διανομέα και πυροβόλησαν κατά λάθος ο ένας τον άλλον

Ο ληστής σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός

Όσκαρ χειρότερης… ληστείας: Πήγαν να κλέψουν διανομέα και πυροβόλησαν κατά λάθος ο ένας τον άλλον

Δυο ληστές για κλάματα, στην πόλη Χουάτσο του Περού, επιχείρησαν να «χτυπήσουν» έναν διανομέα που είχε σταματήσει για να τηλεφωνήσει.

Τον θεώρησαν εύκολο στόχο και ήταν σίγουροι ότι θα είχε επάνω του και πολλές εισπράξεις. Καθώς ο διανομέας ήταν σταματημένος επάνω στο μηχανάκι του, εμφανίσθηκαν οι δυο ληστές. Ένας από τα δεξιά του και ο άλλος από τα αριστερά του.

Ο διανομέας επιχείρησε να βάλει μπροστά τη μηχανή αλλά ο ένας ληστής του πήρε τα κλειδιά. Ο άλλος ληστής του πήρε το κινητό και το κράνος. Και εδώ αρχίζει το τραγικό της υπόθεσης.

Ο ληστής από τα αριστερά με το όπλο στο χέρι αρχίζει να απειλεί τον διανομέα και προσπαθεί να σβήσει τη μηχανή για να μην φύγει. Καθώς σηκώνει το όπλο για να τον απειλήσει εκείνο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα βρίσκει τον άλλον ληστή στο κεφάλι!

Τον άφησε στον τόπο. Ο ληστής σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός και ο άλλος όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τον συνεργό του, το βάζει στα πόδια για να εξαφανιστεί. Η αστυνομία από την εξέταση του βίντεο αλλά και από τα στοιχεία του νεκρού ληστή, εντόπισε αμέσως τον συνεργό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έναν 27χρονο σεσημασμένο με το όνομα Ρομπέρτο Αρτούρο Μέλα, ο οποίος έχει καταδικαστεί μαζί με τον νεκρό του συνεργό, στο παρελθόν για πολλές ληστείες σε διανομείς και άτομα που προχωρούσαν στο δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.