ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουγγαρία: Τρεις παράνομοι μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα – Συνελήφθη ο Γεωργιανός οδηγός

Φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος παράνομης εμπορίας ανθρώπων

Ουγγαρία: Τρεις παράνομοι μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα – Συνελήφθη ο Γεωργιανός οδηγός

Τρεις παράνομοι μετανάστες σκοτώθηκαν και συνολικά 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα και έπιασε φωτιά στη νότια Ουγγαρία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το βαν, το οποίο μετέφερε 15 μετανάστες, προσέκρουσε σε ένα άλλο όχημα αφού έκανε ελιγμούς για να αποφύγει σημείο ελέγχου της αστυνομίας και έπιασε φωτιά κοντά στο χωριό Μπότσα, 122 χλμ νότια της Βουδαπέστης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ουγγρικής αστυνομίας.

Ο οδηγός, γεωργιανής υπηκοότητας, συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος παράνομης εμπορίας ανθρώπων.

Περίπου 157.000 μετανάστες έχουν φτάσει στα ουγγρικά σύνορα από τις αρχές του 2022, αριθμός που καταγράφει αύξηση σε σχέση με το 2021, σύμφωνα με σύμβουλο του προέδρου Βίκτορ Όρμπαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χώρα έχει μια από τις πιο αυστηρές πολιτικές στην ΕΕ για τη μετανάστευση.σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.