Ο βομβαρδισμός είχε σημειωθεί στις 17 Μαΐου στο χωριό Ντέσνα

Οι σοροί 87 ανθρώπων εντοπίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια, μετά από ρωσική αεροπορική επιδρομή, στο χωριό Ντέσνα της περιφέρειας Τσερνίχιβ στις 17 Μαΐου.

Ο βομβαρδισμός είχε σημειωθεί στις 17 Μαΐου στο χωριό Ντέσνα. Την πληροφορία έδωσε ο Ζελένσκι κατά την ομιλία του στο Φόρουμ του Νταβός.

«Σήμερα τελειώσαμε τις εργασίες στη Ντέσνα. 87 θύματα βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια στη Ντέσνα. 87 άνθρωποι που σκοτώθηκαν. Αυτοί οι άνθρωποι θα λείψουν από το μέλλον της Ουκρανίας», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι , κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, σύμφωνα με το Ukrinform.

Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τις πληροφορίες για την Ντέσνα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει το μέλλον της Ουκρανίας. «Ως πρόεδρος της χώρας που βρίσκεται σε πόλεμο, σκέφτομαι το παρόν της Ουκρανίας και το πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλικά πλήγματα στο χωριό Ντέσνα το πρωί της 17ης Μαΐου. Την ίδια ημέρα, οι διασώστες ανέφεραν 8 νεκρούς και 12 τραυματίες.