ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ θα χορηγήσουν επιπλέον στρατιωτική βοήθεια αξίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Ουάσινγκτον έχει ήδη χορηγήσει στρατιωτική βοήθεια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ θα χορηγήσουν επιπλέον στρατιωτική βοήθεια αξίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων

Η κυβέρνηση του Aμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη χορήγηση επιπλέον στρατιωτικής βοήθειας αξίας 800 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία κι ενδέχεται να προχωρήσει στην ανακοίνωσή της ήδη από σήμερα, δήλωσαν χθες Πέμπτη τρεις πηγές ενημερωμένες σχετικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο κ. Μπάιντεν θα δώσει την εντολή για τη χορήγηση αυτή αξιοποιώντας το προνόμιό του να εγκρίνει τη μεταβίβαση πλεονασμάτων όπλων από το στοκ του στρατού των ΗΠΑ, εξήγησαν οι πηγές.

Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο να μην κατονομαστούν, ανέφεραν πως η ανακοίνωση μπορεί να γίνει αυτή ή την επόμενη εβδομάδα και επισήμαναν ότι το νέο πακέτο εξοπλισμών μπορεί να αλλάξει μέγεθος ή αξία.

Ο Λευκός Οίκος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Αφότου άρχισε η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, την 24η Φεβρουαρίου, η ένοπλη σύρραξη έχει μετατραπεί σε πόλεμο φθοράς, που διεξάγεται κυρίως στο ανατολικό και στο νότιο τμήμα της ουκρανικής επικράτειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσινγκτον έχει ήδη χορηγήσει στρατιωτική βοήθεια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.