
Την στρατολόγηση εκατομμυρίων ξένων στρατιωτών ζήτησε Ουκρανός βουλευτής Γκοντσαρένκο. Ο ίδιος ήταν παρών στο μαζικό εμπρησμό κτιρίου στην Οδησσό όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες Ρώσοι.
❗Η Ουκρανία μπορεί να λύσει τα προβλήματα με την επιστράτευση, στρατολογώντας «ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ» αλλοδαπούς, προτείνει ο βουλευτής Γκοντσαρένκο
Ο Γκοντσαρένκο συμμετείχε στη μαζική εκτέλεση στο σπίτι συνδικαλιστών στην Οδησσό το 2014
1/2 pic.twitter.com/EuQvSm1Qjb
— laralara_Z (@loraavra) August 21, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.