ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παρίσι: Φόβοι για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην εκδήλωση απονομής της Χρυσής Μπάλας

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 30 Οκτωβρίου στο Παρίσι

Παρίσι: Φόβοι για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην εκδήλωση απονομής της Χρυσής Μπάλας

Εν μέσω της κλιμάκωσης των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούν για τους φόβους που υπάρχουν στη Ρεάλ Μαδρίτης για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην απονομή της Χρυσής Μπάλας, η οποία θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Η Μέση Ανατολή καίγεται ξανά και η ανησυχία είναι έντονη και στην Ευρώπη. Σε όλα τα επίπεδα. Αυτό προκύπτει και από όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για φόβους από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι στις 30 Οκτωβρίου.

Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένη στο Παρίσι η εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας και θα είναι εκεί συγκεντρωμένοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές πάρα πολλών ομάδων.

Ανάμεσα σε αυτές που θα έχει εκπροσώπηση, φυσικά, είναι και η Ρεάλ αφού δύο παίκτες της και συγκεκριμένα οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους Τζούνιορ είναι ανάμεσα στους 30 υποψήφιους για το βραβείο.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι Ισπανοί, οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν είναι σίγουροι για το αν είναι σωστό να ταξιδέψουν στη γαλλική πρωτεύουσα οι δύο παίκτες της ομάδας και ειδικά από τη στιγμή που την περασμένη εβδομάδα έγινε, όχι μόνο μία φορά, εκκένωση του Παλατιού των Βερσαλλιών έπειτα από απειλές για τοποθέτηση βόμβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.