ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προειδοποίηση Μ.Άσαντ προς την Τουρκία: «Θυμηθείτε τις απώλειες του 2020»

Οι Τούρκοι είχαν τότε γύρω στους 50 νεκρούς

Προειδοποίηση Μ.Άσαντ προς την Τουρκία: «Θυμηθείτε τις απώλειες του 2020»

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ υπενθύμισε στην Τουρκία τις απώλειες του 2020.

Η σκληρή στάση του προέδρου Άσαντ δείχνει ότι ο τουρκικός στρατός μπορεί να βρεθεί σε αντιπαράθεση όχι μόνο με τους SDF, αλλά και με τον SAA, εάν η Άγκυρα ξεκινήσει μια νέα εισβολή στη Συρία.

Ο Μ. Άσαντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο “στρατιωτική αντιπαράθεση” με την Τουρκία, θυμίζοντάς τα γεγονότα του 2020 όταν ο συριακός Στρατός άνοιξε πυρ εναντίον τουρκικών δυνάμεων με συνέπεια η Άγκυρα να έχει σοβαρές απώλειες.

Οι Τούρκοι είχαν τότε γύρω στους 50 νεκρούς.

Ο Άσαντ μίλησε ευθέως για “στρατιωτική αντιπαράθεση” Συρίας-Τουρκίας αλλά βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την στάση της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, υπάρχουν ισχυρές μετακινήσεις συριακών και ιρανικών δυνάμεων. Ο συριακός Στρατός αναπτύσσεται στις περιοχές που θέλουν να εισβάλλουν οι Τούρκοι γεγονός που φέρνει ακόμη πιο κοντά το ενδεχόμενο συμπλοκής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.