ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανές συμβάν με επίθεση με μαχαίρι σε κρουαζιερόπλοιο στη Νέα Υόρκη: Άγνωστος μαχαίρωσε έξι άτομα

Το σκάφος μετέφερε 1.300 επιβάτες

Πρωτοφανές συμβάν με επίθεση με μαχαίρι σε κρουαζιερόπλοιο στη Νέα Υόρκη:  Άγνωστος μαχαίρωσε έξι άτομα

Ένα πρωτοφανές αιματηρό συμβάν σημειώθηκε σε κρουαζιερόπλοιο το οποίο βρισκόταν στην προβλήτα 4 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρεται εντός του πλοίου σημειώθηκε συμβάν με πολλαπλούς τραυματισμούς από άγνωστο ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Επί του παρόντος, αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου, αφού πολλά άτομα μαχαιρώθηκαν και τραυματίστηκαν σε σκάφος κοντά στον τερματικό σταθμό του Μπρούκλιν, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Οι αρχές αναφέρουν ότι συνολικά έξι άτομα έχουν μαχαιρωθεί, προκαλώντας κινητοποίηση Επιπέδου 2 για έλεγχο του πλήθους καθώς 1300 επιβάτες αποβιβάζονται από το κρουαζιερόπλοιο όπου σημειώθηκαν τα μαχαιρώματα. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.