Ρωσία: Συνελήφθη κορυφαίος επιστήμονας στον τομέα της υπερηχητικής ως ύποπτος για προδοσία

Τα τελευταία χρόνια συντόνιζε την έρευνα για την υποστήριξη της ανάπτυξης συστημάτων υπερηχητικών πυραύλων

Ρωσία: Συνελήφθη κορυφαίος επιστήμονας στον τομέα της υπερηχητικής ως ύποπτος για προδοσία

Ένας κορυφαίος Ρώσος ειδικός στον υπερηχητικό τομέα συνελήφθη ως ύποπτος για προδοσία, μετέδωσε σήμερα το υπό κρατικό έλεγχο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Αντρέι Σίπλιουκ ηγείται του εργαστηρίου υπερηχητικής στο Ινστιτούτο Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής του Νοβοσιμπίρσκ, σύμφωνα με τον ιστότοπο του ινστιτούτου και τα τελευταία χρόνια συντόνιζε την έρευνα για την υποστήριξη της ανάπτυξης συστημάτων υπερηχητικών πυραύλων.

Σύμφωνα με το TASS, ένας από τους συναδέλφους του Α.Σίπλιουκ δήλωσε πως έγιναν έρευνες στο ινστιτούτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο μήνα ο Ντμίτρι Κόλκερ, ένας άλλος φυσικός με έδρα το Νοβοσιμπίρσκ, πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας λίγο μετά τη σύλληψή του ως υπόπτου για προδοσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.