ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Συνελήφθη ύποπτος για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε μπαρ

Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Ρωσία: Συνελήφθη ύποπτος για την πολύνεκρη πυρκαγιά σε μπαρ

Η ρωσική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα ως ύποπτο για την μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύκτας σε νυκτερινό κέντρο στην πόλη Κοστρόμα από την οποία έχασαν τη ζωή τους 15 άτομα.

Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο δημοφιλές μπαρ Poligon της πόλης αυτής που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Μόσχας, στις όχθες του ποταμού Βόλγα.

Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν αρχικά ότι η φωτιά πιθανόν να ξέσπασε όταν ένας μεθυσμένος εκτόξευσε μια φωτοβολίδα στην πίστα του νυκτερινού κέντρου.

“Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον ύποπτο γι’ αυτές τις παράνομες ενέργειες σε κέντρο διασκέδασης στην πόλη Κοστρόμα, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να πεθάνουν άνθρωποι”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής αστυνομίας.

“Εχει παραδοθεί στις ανακριτικές αρχές”, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Ήταν στο μπαρ με μια γυναίκα, στην οποία προσέφερε λουλούδια κρατώντας μια φωτοβολίδα. Στη συνέχεια πήγε στην πίστα και εκτόξευσε τη φωτοβολίδα», ανέφεραν πηγές της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο TASS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.